samuelrm escribio:

algunas preguntas para un trabajo [contestad lo k podais plz, gracias =D]

QUÈ ÉS 1. En aquesta professió, les tasques habituals són: 2. El treball es fa principalment sol o en equip?, explica-ho. 3. Els estris que es fan servir en aquest treball són: 4. Amb quins altres professionals hauràs de treballar? 5. Les especialitats possibles d’aquesta professió són: 6. Els llocs on les persones que fan aquesta professió treballen són: ENTORN 7. Descriu l’entorn físic, l’ambient, on treballa aquest professional (soroll, calor, brutícia...). 8. Es treballa sobretot, a l’interior o a l’exterior, assegut o dret, a la ciutat o al camp? 9. Les activitats físiques que s’exerceixen habitualment són: 10. Aquesta professió comporta algun risc? 11. el nombre d’hores de treball durant la setmana normalment és de: 12. Es treballa de nit? 13. Es treballa el cap de setmana? 14. el treball és estable, regular o ocasional?, explica-ho. QUE ES NECESSITA 15. Les principals aptituds que es requereixen són: 16. què t’interessa i què t’agrada d’aquesta professió? 17. Els principals trets de personalitat necessaris per a portar a terme aquesta professió són: 18. Hi ha una exigència física especial? En cas afirmatiu digues quina. 19. Quina formació es requereix? 20. Quants anys d’estudis es necessiten per arribar aquesta professió? 21. Durant els estudis, és necessari fer pràctiques? Explica-ho. 22. On pots realitzar aquests estudis? QUÈ ÉS EL QUE ENS APORTA 23. Quin és el salari mig? - pels qui comencen - per als que porten anys d’experiència - beneficis (vacances, hores extres, malalties...) 24. Hi ha demanda de treball? 25. Quines possibilitats de pujar de categoria hi ha? 26. Què és el que t’agrada i el que no t’agrada d’aquesta professió?Como participar en los foros?
Para participar de los foros (efectuando nuevas consultas y/o repondiendo consultas de otros participantes) es necesario esta registrado en el sistema.
Si ya estas registrado utiliza el cuadro en el extremo superior del sitio, ingresa tu nombre de usuario y password y presiona el boton Entrar.
Una vez validado en el sistema podras utilizar la mensajeria de los foros.

Nuevos usuarios
Si eres un usuario nuevo puedes registrarte haciendo click aqui.

Haz CLICK AQUI y conoce todo lo que eCongressSuite puede darte para tu evento.

MecanicaFacil.info